07 november 2018, 09:00 Kaleidoscope views 3420
Horoscopul pentru 11 iulie 2018
07 november 2018, 09:00 Kaleidoscope views 3420

Horoscopul pentru 11 iulie 2018

BERBEC

Pentru un vis, merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii. Poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să porneşti la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ţi taie elanul. Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse intenţionat de inamicii care nu au încredere în şansele tale de reuşită. Tu ai încredere şi asta contează cel mai mult!

TAUR

Nu te mai gândi la lista de dorinţe care nu s-au îndeplinit, ci scoate în evidenţă cât de multe alte lucruri ai primit de la viaţă. Sigur există un echilibru perfect între ce ai şi ce nu ai, astfel încât să consideri că rezultatul e pe plus. Începe să treci în revistă veştile bune, evenimentele frumoase, darurile dobândite, reuşitele atinse prin forţe proprii şi ai să vezi că lista realizărilor este mult mai bogată cu mai multe motive de bucurie. Ba chiar meriţi să te răsplăteşti odată în plus cu ceva care îţi face plăcere, deoarece descoperi că ai fost altora de mare ajutor şi acum primeşti înapoi dublu... triplu... înzecit faţă de ceea ce ai putut tu să dăruieşti.

GEMENI

Nu te poţi exprima în voie, ca şi cum au pus stăpânire pe tine doar emoţii negative. Îndoiala, teama, nesiguranţa, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari duşmani pentru tine, pentru că nu te lasă să spui ce simţi sau ce gândeşti. Ai mereu impresia că ceva îţi blochează evoluţia, că nu ai voie să mergi mai departe, ci baţi pasul pe loc prins într-o capcană din care nu poţi evada momentan. Ia o pauză, profită de acest răgaz, chiar dacă nu e unul dorit, pentru a-ţi mai trage sufletul şi a analiza la rece ce anume te ţine pe loc. De mâine vor merge din nou lucrurile!

RAC

Priveşte-te cu un dram de detaşare, pentru că eşti într-un punct de turnură a vieţii tale. Eşti la mijloc între trecut şi viitor, între cel care ai fost până ieri şi cel care vei deveni de acum înainte, deci e vremea bilanţului. Gata, ce a fost a fost, de acum trebuie să te concentrezi asupra zilei de mâine, luând din trecut doar ceea ce te-a adus până la acest nivel, resursele pe care te poţi baza şi de acum, doar investiţia de energie de dinainte. Ai uneori tendinţa de a privi înapoi doar pentru a descoperi ce nu ai realizat, fără să scoţi în evidenţă cât de multe ai reuşit înainte, dar nu e momentul bilanţului lipsurilor sau golurilor. Spre viitor duci ceea ce ai, nu ceea ce nu ai reuşit să obţii!

LEU

Lasă-te purtat unde vrea valul, nu încerca să controlezi tu mersul evenimentelor, ci ai încredere totală că sensul în care eşti dus e cel mai bun pentru tine. Detaşează-te de tot ce te ţine legat de trecut, de amintiri şi temeri, pentru că acum ţi se deschid în faţă orizonturi foarte promiţătoare, dar care nu-şi vor arăta efectele benefice decât dacă te arunci cu încredere în această aventură. Teama poate fi cel mai mare inamic, pentru că dacă tu, peste tot, vezi numai hopuri, pericole sau motive de suspiciune, e clar că nu vei ajunge prea curând la ceea ce te aşteaptă la capăt. Fii curgător ca apa şi priveşte spre viitor cu optimism maxim!

FECIOARĂ

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă. Dacă ai putea scăpa de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag înapoi, te fac să priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, ca atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativişti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

BALANȚĂ

Lumea te ajută să scoţi ce ai mai bun din tine, pentru că prezenţa unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a ieşi dintr-o pasă dificilă. Ei te susţin, te îmbărbătează, îţi arată cât de bun eşti, şi primeşti încurajările lor ca pe o porţie de vitamine. Renaşti, pur şi simplu, eşti mai sigur pe tine, mai încrezător, pentru că te simţi susţinut de aceşti oameni care au încredere în tine. Numai în medii populate, cu cât mai multe persoane te simţi în largul tău, ca atare ieşi unde vezi cu ochii pentru a întâlni oameni cât mai diverşi. Fiecare are ceva interesant să-ţi transmită.

SCORPION

Eşti în faţa unui proiect important şi nu ai voie să te abaţi de la regulile impuse de alţii mai puternici. Eşti şi tu suficient de bine pregătit pentru a face faţă cu brio, te-ai maturizat în ultime vreme şi ştii exact ce ai de făcut pentru a face totul aşa cum ţi se cere. Azi vor avea succes cei organizaţi, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenţie, ca atare demonstrează cât de bun eşti în domeniul tău de activitate printr-o atitudine matură. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru că ştii exact ce ai de făcut şi respecţi perfect legile şi regulile.

SĂGETĂTOR

Visezi la viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea ta te entuziasmează la maximum. Dacă ai putea, ai începe să clădeşti deja aceste planuri, dar trebuie să accepţi că există un ritm pentru toate, nu are rost să te grăbeşti. Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru că mai înveţi ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la construcţia respectivă, mai completezi visul cu unele elemente, şi dacă totul ar evolua prea rapid spre ţinta cea mare, ai descoperi că nu a ieşit chiar aşa cum ai fi dorit. Bucură-te că ai timp destul la dispoziţie pentru a ridica acest edificiu exact aşa cum îl visezi!

CAPRICORN

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile şi te laşi îmbrăţişat de emoţii, de senzaţii, de trăiri, de fluturii din stomac. Poate fi ziua când chiar Cupidon bate la uşa ta ca să-ţi aducă o surpriză minunată sau te transformi tu în mesagerul iubirii. Trimite iubire în jurul tău la cote maxime, pentru că ai de unde oferi, inima ta e plină, dă pe afară de sentimente puternice ce se cer împărtăşite, eliberate, transmise în eter, către cei care au nevoie de această energie minunată! Inima ta bate mai tare, poate pentru că şi tu primeşti pe tavă gesturi superbe de afecţiune, ce te fac să spui că eşti fericit şi că îţi place această senzaţie fantastică de a iubi şi a fi iubit cu adevărat!

VĂRSĂTOR

Trebuie să vii cu picioarele pe pământ şi să te concentrezi mult mai atent asupra planului de care te ocupi, pentru că a ajuns la un nivel în care nu-ţi poţi permite să-l laşi să se ducă unde vrea. E nevoie de control, de claritate mentală, de o strategie eficientă, de siguranţă în tot ce faci, arătând că eşti un om matur care ştie foarte bine ce face. Deşi nu eşti genul care priveşte lucrurile atât de strict şi de rigid, de data aceasta ţi se cere o astfel de atitudine ca să nu scapi nimic din vedere. Apleacă-te asupra sarcinilor asumate cu maximă seriozitate, pentru că nu e de glumit: în joc sunt renumele tău, imaginea ta profesională, veniturile tale, stabilitatea ta de zi cu zi. Comportă-te ca un om responsabil!

PEȘTI

Un fulger îţi trece astăzi prin minte care te duce, parcă, în alte timpuri. E o amintire ciudată, nu-ţi dai seama de unde vine, pentru că, deşi pare familiară, nu e legată de tine. E o amintire din vieţi anterioare, pentru că azi se creează o punte fină de legătură între cel care eşti acum şi cel care ai fost cu secole în urmă, când ai mai trăit pe acest pământ. Datoriile tale karmice revin în actualitate, poate întâlneşti persoane cu care ai mai interacţionat în alte vieţi sau ai acel sentiment de deja vu, cum că ai mai fost pe aici, ai mai trăit evenimentele acestea, ai mai trecut prin astfel de situaţii, deşi nu poţi spune clar când şi unde. Se leagă o relaţie specială cu vieţile anterioare, de parcă ceva învăţat atunci te poate ajuta acum.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2018

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1914
Populația:
129 locuitori

Pervomaisc este un sat din cadrul comunei Pompa, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 129 de oameni. Satul Pervomaisc a fost înființat în anul 1914.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.