14 march 2024, 14:30 Kaleidoscope views 15919
Niciodată prinse pe picior greșit! Cele mai bine îmbrăcate zodii
14 march 2024, 14:30 Kaleidoscope views 15919

Niciodată prinse pe picior greșit! Cele mai bine îmbrăcate zodii

Unele persoane se îmbracă mereu elegant și asortat, pentru că latura lor artistică este ceva mai dezvoltată

Iată care sunt cele 4 zodii care arată bine în orice situație:

LOC 4: BALANȚĂ

Balanțele aleg în general ținutele simple și culorile nu foarte țipătoare. Acestea pot recurge la culori tari doar când vine vorba de accesorii.

LOC 3: TAUR

Taurii aleg mereu hainele de bun gust. Fug de excentricități dar nu și de modă. Oricât de ciudată ar fi moda actuală pentru un Taur, acesta reușește s-o îmbuneze oferind modei ceva din propriul stil.

LOC 2: RAC

Racii sunt pasionați să arate mereu bine și aleg cu mare atenție ținutele vestimentare pe care le poartă, iar primul lucru la care se uită este calitatea produsului, înainte de toate.

LOC 1: LEU

Campionii modei din zodiac sunt Leii. Aceștia pot fi excentrici, eleganți sau chiar inovatori în materie de modă și stil deoarece au o latură artistică extrem de bine pronunțată. Leul aleargă de multe ori după firmele celebre și cele mai noi apariții de la casele de modă, potrivit revistateo.ro

Source: observator.tv

Keywords:

frumusete , moda , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1487
Populația:
5596 locuitori

Corlăteni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Corlăteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 34 km de orașul Rîșcani și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5596 de oameni. Satul Corlăteni a fost menționat documentar în anul 1487.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.