31 january 2021, 17:00 Kaleidoscope views 13916
5 glume pe care le înţeleg doar oamenii deştepţi
Photo: unica.ro
31 january 2021, 17:00 Kaleidoscope views 13916

5 glume pe care le înţeleg doar oamenii deştepţi

Circulă pe Internet nişte bancuri „inteligente", la care numai oamenii cu un anumit IQ se pot distra. Vezi cele 5 glume pe care le înţeleg doar oamenii deştepţi. Te-ai prins?

1. Ce se întâmplă când combini o glumă cu o întrebare retorică?

2. Einstein, Newton şi Pascal se joacă v-aţi-ascunselea şi este rândul lui Einstein să numere. Se propteşte omul de ştiinţă de un copac şi începe să numere până la zece. Pascal fuge şi se ascunde mai departe, dar Newton rămâne pe loc, desenează pe asfalt cu cretă un pătrat cu latura de un metru şi se aşează în mijlocul lui, cu faţa la Einstein. Acesta termină de numărat, se întoarce, îl vede pe Newton şi strigă: te-am văzut! Newton răspunde: nu, ai văzut un newton pe un metru pătrat, deci l-ai văzut pe Pascal.

3. Un soldat roman intră într-un bar, ridică două degete şi spune: cinci beri, vă rog!

4. – De câţi suprarealişti e nevoie ca să schimbi un bec?
– Un peşte

5. Un biolog, un chimist şi un statistician merg împreună la vânătoare. Biologul trage după o căprioară şi o ratează cu 5 metri la dreapta. Chimistul trage şi el şi ratează pentru că trage cu 5 metri prea la stânga. Statisticianul strigă, fericit: Am prins-o!

Source: www.unica.ro

Keywords:

umor , om , IQ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
454 locuitori

Crasnîi Octeabri este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Crasnîi Octeabri și Alexandrovca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Octeabri alcătuia 454 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Octeabri a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.