11 january 2020, 16:30 Kaleidoscope views 31939
Horoscopul extraterestru: Află-ţi numele secret, în funcţie de zodie
Photo: unica.ro
11 january 2020, 16:30 Kaleidoscope views 31939

Horoscopul extraterestru: Află-ţi numele secret, în funcţie de zodie

Planetele îţi decid soarta şi îţi ocrotesc norocul. Vezi ce planetă se potriveşte zodiei tale şi află care este numele tău secret de extraterestru, în funcţie de zodia ta.

Berbec - Marte - Ho'jnu

Planeta ta, Marte, îţi dă putere, energie şi te ţine în mişcare. Este o planetăfirbinte, uscată şi masculină (activă).

Numită după zeul războilui, Marte îţi aduce ambiţie, dorinţe animalice, instincte puternice. Energia ei poate fi atît constructivă, cît şi distructivă. Din punct de vedere anatomic, planeta este asociată cu capul şi trăsăturile pe care ţi le oferă pot duce la accidente care se lasă cu tăieturi, arsuri, vînătăi, fracturi.

Ziua ta norocoasă este marţea. Numele tău extraterestru înseamnă "cel puternic".

Taur şi Balanţă - Venus - Gnar'tee

Cea mai luminoasă planetă din sistemul solar, Venus este feminină (pasivă) şi productivă. Numită după zeiţa iubirii şi a frumuseţii, Venus este asociată cu simţul gustului şi al mirosului, dar şi cu starea de spirit, şi cu relaţiile de suflet, care sînt foarte importante pentru Taur şi Balanţă.

Din punct de vedere anatomic, Venus este legată de gît şi aici pot apărea problemele tale de sănătate. Ziua ta norocoasă este Vineri, iar numele tău extraterestru înseamnă "cea mai frumoasă".

Gemeni şi Fecioară - Mercur - Vyinu'chtar

Mercur este o planetă versatilă, neutră, duală. Din puncte de vedere anatomic, Mercur este asociat cu sistemul digestiv, în special colonul şi intestinul subţire, care îţi pot face probleme.

Planeta îţi dă energie, putere de muncă, dorinţa de a învăţa, de a comunica. Din păcate, energia este de obicei irosită de nativii din Gemeni şi Fecioară, care încearcă să facă prea multe deodată. Ziua ta norocoasă este Miercuri şi numele tău extraterestru înseamnă "cel isteţ şi prefăcut".

Rac - Luna - Har'nuu

Luna este rece, feminină, pasivă. Influenţa ei poate fi atît pozitivă, cît şi negativă, depinde cum ştii să profiţi de trăsăturile pe care ţi le oferă.

Relaţiile intime sînt foarte importante pentru Rac, care este totuşi posesiv şi gelos, dar bun la suflet şi emotiv. Luna este asociată cu ocupaţiile legate de apă şi de cele feminine. Anatomic, luna guvernează stomacul, sînii şi sîngele. Lunea este ziua ta norocoasă şi numele tău extraterestru înseamnă "cea plină de graţie".

Leu - Soarele - Legar'haa

Soarele este fierbinte, uscat, masculin, activ şi dătător de viaţă. Reprezintă energia, vigoarea şi te poate duce în poziţii de autoritate şi conducere, lucruri care ţi se potrivesc foarte bine. Dar Soarele aduce şi trăsături negative, precum aroganţa, egoismul, orgoliul exagerat.

Leul adoră să fie centrul universului, la fel ca soarele, iar uneori are prea multă încredere în el însuşi. Ziua ta norocoasă este Duminica, iar numele extraterestru înseamnă "cel fără de frică".

Scorpion - Pluto - Hija'nmar

Pluto, planeta cea mai recent descoperită, este asociată cu începuturile şi sfîrşiturile, cu moartea şi renaşterea, regenerarea şi revelaţiile. Nu se ştiu prea multe lucruri despre influenţa lui Pluto asupra oamenilor. Dar se ştie că această planetă îţi dă energie, şi pasiune, trăsături care sînt vizibile pe toate planurile vieţii tale. Ambiţia şi devotamentul te ajută să obţii mereu ceea ce vrei.

Nu ai o zi anume care să îţi poarte noroc, dar numele tău extraterestru înseamnă "cea misterioasă şi periculoasă".

Vărsător - Uranus - Coa'syn

Uranus este rece, uscat, pozitiv, ocult, misterios. Guvernează gleznele şi gambele, care îţi pot face probleme de-a lungul vieţii. Planeta ta te predispune la schimbări bruşte şi neaşteptate de dispoziţie, astfel că poţi trece rapid de la agonie la extaz. Uranus te face sinceră, poate prea sinceră uneori, cinstită, sociabilă şi intuitivă.

Uneori ciudată în оchii celor din jur. Nu există o zi a săptămînii care să corespundă acestei planete, deci nu ai o zi anume norocoasă, dar numele tău secret înseamnă "cel sărutat de zei".

Peşti - Neptun - Tier'nam

Planeta a fost denumită după zeul apelor. Este rece, neutră, umedă. Anatomic, Neptun guvernează picioarele, iar la nivel simbolic asta înseamnă că trebuie să ai grijă încotro te îndrepţi. Influenţa lui Neptun te face un pic cam naivă, deci poţi cădea uşor victimă fraudelor, farselor, etc.

În acelaşi timp, eşti idealistă, pură, rafinată şi creativă. Păcat că uneori eşti letargică şi prea visătoare. Nu ţi-ar strica să gîndeşti un pic mai practic. Numele tău extraterestru înseamnă "cea mai delicată floare". 

Source: www.unica.ro

Keywords:

horoscop , viitor , viata , prognoza

Comments

 (3)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
136 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 136 de oameni. Satul Chirilovca a fost menționat documentar în anul 1899.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.