Go to section: Music
24 june 2020, 12:00 Music views 8365
Muzicienii din Moldova participă la Proiectul
24 june 2020, 12:00 Music views 8365

Muzicienii din Moldova participă la Proiectul "10 cîntece ale Victoriei" (Video)

Cîntăreții moldoveni s-au alăturat echipei internaționale a proiectului #10ПЕСЕНПОБЕДЫ, la unul dintre primele spoturi ale căruia la piesa "В землянке " a participat flautistul din Chișinău, Dmitri Sergheev.

Despre aceasta a scris pe rețelele de socializare șeful reprezentanței Rossotrudnicestvo în Moldova, Mihail Davîdov.

"Prieteni, în continuare ne așteaptă mai multe clipuri video memorabile cu participarea unor artiști celebri din Republica Moldova. Pentru susținerea organizatorică înalt profesională a acestui proiect și pentru o colaborare excepțional de plăcută mulțumim întregii echipe Marumojet ent. și personal lui Maru Petrova", a scris el.

Proiectul #10ПЕСЕНПОБЕДЫ este realizat cu sprijinul Rossotrudnicestvo.

#МУЗЫКАВМЕСТЕ este un proiect socio-cultural lansat în 2016 de muzicianul și producătorul Timur Vedernikov, un analog al celebrului Playing for Change, inventat în SUA pentru a uni muzicienii din întreaga lume. Ideea acestui proiect este simplă - o mică echipă călătorește prin țară cu un set de echipamente mobile de înregistrare și filmare, găsește muzicieni talentați și interesanți și îi înregistrează în diferite locuri frumoase. Toate înregistrările sînt făcute live. În acest fel, se adună un aranjament neobișnuit, țesut de sunetele diferitelor interpreți din diferite părți ale țării și, uneori, ale lumii. Fiecare dintre participanții la această muzicizare virtuală comună aduce ceva al său în compoziție. Drept rezultat apar videoclipuri care arată cum, în ciuda tuturor diferențelor culturale naționale sau religioase, muzica este capabilă să unească oamenii și să aducă pace și dragoste.

Source: noi.md

Keywords:

muzica , victorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1821
Populația:
470 locuitori

Saca este un sat din cadrul comunei Ghelăuza, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Strășeni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 470 de oameni. Satul Saca a fost menționat documentar în anul 1821.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.