Go to section: Music
13 february 2020, 11:00 Music views 5208
Valentin Uzun și Irina Kovalsky și-au bucurat fanii cu videoclipul la piesa pentru Eurovision
13 february 2020, 11:00 Music views 5208

Valentin Uzun și Irina Kovalsky și-au bucurat fanii cu videoclipul la piesa pentru Eurovision

"Moldovița", este piesa cu care Valentin Uzun ș Irina Kovalsky speră să cucerească inimile publicului și a juriului la Eurovision în etapa națională, apoi și cea internațională.

Mai mult, și-au bucurat fanii și cu videoclip la această melodie.

Artiștii își doresc din suflet să reprezinte cu demnitate această țară mică, însă foarte bună și primitoare, pe nume Moldova.

De menționat că, ei fac parte din lista celor 20 din 34 de participanți care au trecut în finala națională a Eurovision-ului.

Totodată, Valentin Uzun și Irina Kovalsky au cele mai multe vizualizări și comentarii dintre toți participanții din acest an.

În 2020, cea de-a 65 ediție a Concursul Muzical Eurovision 2020 va avea loc în Rotterdam, Olanda, asta după ce în 2019 marele cîștigător al concursului a devenit Duncan Laurence cu melodia Arcade.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
3803 locuitori

Selemet este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Selemet este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Cimișlia și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3803 oameni. Satul Selemet a fost menționat documentar în anul 1768.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.