Go to section: Music
02 september 2020, 14:00 Music views 3807
Vadim Rogalin: Am cîntat rock rusesc, cu mici abateri de la normă (VIDEO)
02 september 2020, 14:00 Music views 3807

Vadim Rogalin: Am cîntat rock rusesc, cu mici abateri de la normă (VIDEO)

La emisiunea „Istoria rockului moldovenesc” a participat liderul trupei „Paleț” din Chișinău, Vadim Rogalin.

Din păcate, această trupă nu a mai fost auzită de multă vreme, deși la sfîrșitul anilor 90 - începutul anilor 2000, „Paleț” susținea deseori concerte în legendarele cluburi ”Black Elephant”, ”Yellow Submarine” și nu numai. Astăzi, membrii acestei trupe destul de interesante și extraordinare de pe scena rockului moldovenesc se ocupă cu lucruri total diferite: Vadim Rogalin, vocalistul trupei, este fotograf profesionist, Olesea Caireac, back-vocalista, a devenit o binecunoscută prezentatoare TV, basistul Serghei Alexandrov este operator video, Evgheni Petrenco un timp oarecare a activat în domeniul tipografic, iar acum instalează sisteme de securitate, iar Andrei Gumeniuc este finanțist într-o instituție de stat.

Vorbind despre direcția muzicală în care evolua trupa "Paleț", Vadim Rogalin a menționat: "Am avut diferite melodii, în diferite stiluri, dar noi, desigur, ne-am gîndit cărui gen muzical poate fi atribuită muzica noastră. Și mi-a plăcut foarte mult cum a formulat răspunsul basistul nostru Serghei. El a spus că noi am cîntat rock rusesc cu mici abateri de la normă. Dar dacă e să vorbim serios, noi am avut multe rock'n'roll-uri, cîteva blues-uri, precum și piese hard rock, ceva cu unele elemente de reggae. Putem spune că, în ceea ce privește forma muzicală, nu am avut un anumit stil, dar un concept totuși a existat și acest lucru se referea mai mult la textele noastre. În toate piesele era prezentă ironia, gluma, înfățișarea animalelor, sentimentul unei percepții vesele a realității".
Versiunea completă a interviului cu Vadim Rogalin o puteți viziona mai jos, dar și asculta în format audio.

Source: noi.md

Keywords:

muzica , rock , personalitati

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
819 locuitori

Novaci este un sat din cadrul comunei Tuzara, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Călărași și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituis 819 oameni. Satul Novaci a fost menționat documentar în anul 1433.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.