Go to section: Music
20 january 2020, 18:00 Music views 2310
Concert cu intrare liberă pe 21 ianuarie la Filarmonică: Imagini de la repetiții (Foto)
20 january 2020, 18:00 Music views 2310

Concert cu intrare liberă pe 21 ianuarie la Filarmonică: Imagini de la repetiții (Foto)

Pregătirile pentru spectacolul de mîine la Filarmonica Națională, unde, în premieră, va răsuna Concertul pentru Violă și Orchestră de compozitorul Alfred Schnittke, sînt în toi.

Concertul se va desfășura sub bagheta dirijorului Gheorghe Mustea, artist al poporului, directorul artistic al Orchestrei Simfonice Naționale a Companiei Publice „Teleradio-Moldova".

Lucrările vor fi interpretate de violistul originar din R.Moldova Adrian Mustea, stabilit în prezent la Munchen, Germania. Programul cuprinde și simfonia a cincea a lui Piotr Ceaikovski.

Spectacolul are loc în contextul marcării în acest an, a 70 de ani de la fondarea Orchestrei Simfonice Naționale a Companiei Publice „Teleradio-Moldova".

FOTO - Serghey Bobr

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
2603 locuitori

Baimaclia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baimaclia, Acui şi Suhat. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Cantemir și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2603 locuitori. Satul Baimaclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.