Go to section: Music
11 november 2019, 15:30 Music views 2147
Trupa Akord și-a schimbat componența
11 november 2019, 15:30 Music views 2147

Trupa Akord și-a schimbat componența

Trupa Akord și-a schimbat componența. Un anunț în acest sens a apărut pe pagina oficială a formației.

Locul lui Igor Stribițchi a fost înlocuit de către un tînăr care a participat recent la „Vocea României" în echipa interpretei Irina Rimes, transmite Știri.md.

De azi încolo Eduard Malareu va fi unul dintre cei doi soliști.

„Are o carismă aparte, este un băiat educat cu bunul simț și transmite o energie frumoasă. L-am ales, atunci, în echipa mea, iar acum am o bucurie în suflet să aflu, că Eduard face parte din Trupa Akord. Sînt mîndră de el și cred, că astrele și cosmosul s-au aliniat să-i poarte noroc. Pe timpuri, câînd încă nu visam să fac carieră muzicală în România, contemplam, în mașină, ascultînd Akord și chiar țopăiam, pe la petreceri, pe melodiile trupei", a declarat Irina Rimes cu ocazia relansării Trupei Akord.

Trupa a reușit deja să lanseze și prima piesă, însoțită de un videoclip.

Source: stiri.md

Keywords:

Akord , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1885
Populația:
830 locuitori

Sofievca este un sat din cadrul comunei Albota de Sus, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Taraclia și la 173 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 830 de oameni. Satul Sofievca a fost menționat documentar în anul 1885.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.