Go to section: Music
26 october 2019, 16:00 Music views 3891
Rockul moldovenesc în tăieturi din ziar (Foto)
26 october 2019, 16:00 Music views 3891

Rockul moldovenesc în tăieturi din ziar (Foto)

Putem trata publicațiile periodice în mod diferit - să le credem sau să nu le credem, să le certăm sau să le lăudăm, să le urîm sau să le îndrăgim, dar atunci cînd acestea scriu despre o muzică cu adevărat bună – o muzică care ne ajută să trăim și să creăm, nu ne rămîne altceva decît să... citim, să citim și iarși să citim! Totodată, există persoane care chiar păstrează cu grijă aceste ziare...

În posesia noastră au ajuns materialele vechi de 23 ani care reprezintă tăieturi din ziarul „Komsomolskaia pravda" din mai 1996. Ediția a fost compilată cu concursul vestitului Veaceslav Dînga, fiind dedicată Festivalului de muzică pentru tineret „ROCK Maraton – 96" și celei de-a 10-a aniversări a mișcării rock din Moldova.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

rock , Ziar , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
258 locuitori

Reteni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Reteni a fost menționat documentar în anul 1569.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.