Go to section: Music
30 august 2019, 10:05 Music views 4251
Oleg Romanîcev a lansat un album de bună voie cu semnul „+”
30 august 2019, 10:05 Music views 4251

Oleg Romanîcev a lansat un album de bună voie cu semnul „+”

Multiinstrumentalism. Anume de această calitate a manifestat din nou muzicianul blues chișinăuian Oleg Romanîcev, anunțînd lansarea următoarei colecții de compoziții de autor. Albumul este întitulat „Proshepchi slova”, data releas-ului pe rețea – 20 august 2019.

Acest album este o creație multașteptată, o operă muzicală a unuia dintre cei mai talentați, interesanți și virtuoși chitariști din țara noastră. Toate piesele sînt create interesant și, bineînțeles, cu o abordare serioasă a sunetului de înaltă calitate.

Oleg Romanîcev a înregistrat albumul la studioul său de acasă cu propriile forțe. Atît procesul de înregistrare a materialului, cît și producerea acestuia, precum și a partea instrumentelor muzicale, versurile și muzica – toate sînt create de autor sută la sută! „De aceea pentru neajunsurile care în mod inevitabil le va găsi un ascultător cicălitor și alintat sînt responsabil doar eu”, glumește Oleg.

Albumului în mod intenționat nu i s-a atribuit o stilistică strictă. Aici pot fi găsite și reggae, și blues, și rock’n’roll, și country, și muzică pop - toate îmbibate cu dinamism, astfel ca ascultătorul să nu adoarmă. „Mai am o sumedenie de material muzical nerealizat! Acest album constituie o cercetare, în primul rînd, a potențialului. Și sper că ascultătorul neindiferent îmi va sugera ce direcție merită de dezvoltat. Deși și așa e clar că publicul alege o muzică ușoară, distractivă, fără o filozofie obositoare. Cu regret, gusturile ascultătorului întotdeauna structurează în mod indirect dimensiunea stilistică a muzicianului”, a menționat Oleg.

Prieteni, să-i dorim lui Oleg Romanîcev succese în creație, iar nouă, amatorilor de muzică de autor, să ne distrăm de minune cu melodiile din albumul „Proshepchi slova”, care este disponibil pentru toată lumea absolut gratuit pe acest link.

Source: noi.md

Keywords:

muzica , album nou , rock

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
2868 locuitori

Tănătari este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Tănătari este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Căușeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Satul Tănătari a fost menționat documentar în anul 1812.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.