Go to section: Music
13 september 2018, 12:45 Music views 10087
Adrian Ursu a lansat un teaser fierbinte (Video)
13 september 2018, 12:45 Music views 10087

Adrian Ursu a lansat un teaser fierbinte (Video)

Adrian Ursu pregătește o importantă surpriză pentru fanii săi.

La început de toamnă artistul va lansa un nou videoclip, realizat în colaborare cu raperul român Connect-R. „Mai fierbinte" este piesa care va sparge topurile muzicale. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca.

Pînă va fi lansat videoclipul, fanii se pot bucura de teaserul acestuia, care a fost publicat ieri de Adrian Ursu.

„Colaborarea cu Connect-R a venit pe ultima sută de metri. Piesa asta eu o pregătem demult și aveam nevoie de un rapper pe care să îl apreciez și eu și să fie cunoscut atît în Moldova, cît și în România. La început m-am gîndit la mai mulți interpreți care ar putea să cînte această piesă, dar, analizînd, mi-am adus aminte de faptul că Connect-R este interpretul care ar putea să cînte și rap, și linia melodică, ar putea să vină cu ceva nou, așa cum s-a și întîmplat. La început nu eram deloc sigur că va accepta, pentru că el totuși este un interpret care face parte din top 10 din România și, respectiv, este foarte atent la colaborări. Nu demult a colaborat cu Andra, cu Antonia și cu mulți alți interpreți și știam că trebuie să îl conving cu ceva de calitate", a declarat Adrian pentru ea.md.

Textul piesei este semnat de Doina Sclifos, Adrian Ursu și Connect-R.

Potrivit artistului din Moldova, lansarea va avea loc săptămîna viitoare.

Source: noi.md

Keywords:

Adrian Ursu , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
383 locuitori

Țolica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 383 locuitori. Satul Țolica a fost înființat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.