25 july 2020, 11:00 Celebrities views 4827
Constantin Moscovici s-a învrednicit cu „Ordinul de onoare”
25 july 2020, 11:00 Celebrities views 4827

Constantin Moscovici s-a învrednicit cu „Ordinul de onoare”

Renumitul naist Constantin Moscovici s-a învrednicit astăzi cu Ordinul de onoare, acordat de președintele R.Moldova, Igor Dodon.

Distincția i-a fost acordă pentru mari realizări în domeniul muzicii, promovarea culturii noastre în țară și peste hotare.

Interpretul a declarat pentru Noi.md că această distincție denotă grijă și recunoștință față de oamenii culturii, un gest care merită a fi salutat.

„Mă bucură faptul că sînt apreciați oamenii de cultură. Înseamnă o atenție grijulie din partea Președinției pentru munca mea, pentru tot ce fac eu ca să se cunoască cultura noastră peste hotare, promovarea tinerelor talente. A fost menționat și proiectul cu hiturile anilor 70-80, un proiect la care s-a lucrat mult, pentru a reaminti generației tinere să sînt niște creații de valoare și merită să fie cunoscute”, a menționat Moscovici.

Naistul a mărturisit că îți dorește cu ardoare să revină pe scenă.

„Este o dorință foarte mare la toți oamenii de artă - să ne întoarcem iar în sălile de concert, să putem oferi lumii tot ce avem, harul nostru, să auzim aplauze după care sîntem însetați”, a relatat Constantin Moscovici.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
5525 locuitori

Ciorescu este un sat şi comună în componenţa municipiului Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ciorescu, Goian și Făureşti. Satul Ciorescu este situat în centrul Moldovei, la o distanță de 14 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Ciorescu constituia 5525 de locuitori. A fost menționat documentar la sfîrșitul secolului al XIX-lea

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.