27 march 2020, 16:00 Celebrities views 2419
Leanca Grîu:
27 march 2020, 16:00 Celebrities views 2419

Leanca Grîu: "Ne-am întîlnit cu tata pentru a ne umple spațiile goale"

Cunoscuta actriță rusă, Leanca Grîu, consideră că s-a întălnit cu tatăl ei, Gheorghe Grîu recent, pentru prima dată în viață conștientă, pentru a-și umple spațiile goale din suflet cu numele "tată" și "fiica", declarînd că nu este supărată pe tatăl său, pe care nu l-a văzut din copilărie.

Despre aceasta Leanca Grîu a relatat în emisiunea "Soarta omului" cu Boris Korcevnikov de pe canalul "Rusia 1", transmite Noi.md.

Răspunzând la întrebarea dacă și-a iertat tatăl, care a părăsit familia atunci cînd Leanca Grîu era foarte mică și a fost educată de o altă persoană, ea a spus: "Nu vreau să spun că l-am iertat, pentru că eu personal nu cred că el este vinovat".

"La un moment dat, mi-am dat seama că nu voi fi o personalitate completă dacă nu voi umple aceast loc gol cu numele "Tata". Dacă nu o să pun acolo o persoană reală care se află în fața mea", a încercat Leanca să-și exprime atitudinea față de tatăl său.

"Cred că și el are un astfel de loc în suflet, care avea un spațiu pentru mine, pe care nu l-a umplut la timpul său. Și noi ne-am întîlnit pentru a face schimb, pentru a umple spațiile goale. Și nu am nici un fel de supărare. Nu am pentru ce să-l iert", a subliniat Leanca Grîu.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
4106 locuitori

Văsieni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Văsieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Ialoveni și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4106 oameni. Satul Văsieni a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.