01 may 2019, 15:00 Celebrities views 15763
Nicolae Botgros candidează la funcția de deputat
01 may 2019, 15:00 Celebrities views 15763

Nicolae Botgros candidează la funcția de deputat

Cunoscutul dirijor și violonist Nicolae Botgros și-a înregistrat grupul de inițiativă pentru susținerea candidaturii lui pe circumscripția nr. 42 Cantemir la alegerile parlamentare din februarie.

Artistul își înaintează candidatura independent. Cu toate acestea, el încă nu a confirmat în mod public informația.

Cererea a fost înregistrată la Consiliul electoral al circumscripţiei electorale uninominale nr. 42 pe data de 3 ianuarie.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. În 1978 a fost numit la conducerea Orchestrei Populare „Lăutarii".

Pe aceeași circumscripție și-au anunțat intenția de a candida Constantin Boișteanu, conferențiar universitar, din partea blocului ACUM DA PAS, deputatul socialist Vladimir Țurcan, deputata democrată Bacalu Elena.

Source: tv8.md

Keywords:

Nicolae Botgros , deputat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
677 locuitori

Severinovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Populaţia satului Severinovca alcătuia 677 de oameni în anul 2012. Satul Severinovca a fost menționat documentar în anul 1709.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.