11 december 2017, 12:00 Celebrities views 49466
Actrița din Moldova care a cucerit cinematografia franceză (Video)
11 december 2017, 12:00 Celebrities views 49466

Actrița din Moldova care a cucerit cinematografia franceză (Video)

Franța s-a dovedit a fi visul și idealul oricărui artist în devenire, iar Ana Daud, trăiește visul cu ochii deschiși. Tînăra actriță din Republica Moldova și-a făcut numele cunoscut la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în orașul dragostei - Paris, unde a apărut în zeci de filme și seriale străine.

În Moldova, Ana a făcut studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice din Chișinău. Mai tîrziu, înarmată cu dorință și curaj, a plecat la Moscova, unde și-a continuat instruirea la Institutul Teatral Boris Shchukin. Tînăra vrea să devină din ce în ce mai bună, așa că nu încetează să muncească asiduu pentru a atinge perfecțiunea.

În încercarea de a-și atinge idealurile, Ana a ajuns și în inima Franței, unde de doi ani încoace se simte ca acasă. Plonjarea în lumea artistică franceză a fost pentru tînără cea mai mare provocare și cea mai interesantă experiență.

Ana a mers ferm și continuu spre visul său. Așa a ajuns să apară în cel mai renumit serial francez pe plan mondial, „Engrenages", difuzat în peste 70 de țări, și în alte zeci de creații ale regizorilor occidentali renumiți.

Pentru tinerii care vor să urmeze actoria, Ana vine și cu niște sfaturi, care își au rădăcinile în propria sa experiență.

Source: diez.md

Keywords:

actori , Cinematografie , Franta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1631
Populația:
3964 locuitori

Şuri este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Șuri și Șurii Noi. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3964 de oameni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Drochia și la 189 km de Chișinău. Satul Șuri a fost menționat documentar în anul 1631.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.