22 july 2020, 12:20 Moldovan reality views 3318
O companie aeriană din România anulează cursele spre Moldova
22 july 2020, 12:20 Moldovan reality views 3318

O companie aeriană din România anulează cursele spre Moldova

Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României, TAROM, anunță că suspendă operarea curselor comerciale în mai multe țări, printre care și Republica Moldova, pînă la data de 16 august 2020.

Suspendarea vine drept urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, transmite unimedia.info.

Astfel, TAROM a suspendat cursele comerciale către/dinspre următoarele țări:

- Moldova - Egipt, - Iordania, - Serbia, - Turcia, - Liban.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, puteți contactaţi agentul emitent al biletului. Mai multe detalii pe tarom.ro

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, puteți adresa un mail la: contact@tarom.ro .

De la restricțiile impuse sînt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

Source: noi.md

Keywords:

cursă aeriană , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
29 locuitori

Iachimeni este un sat din raionul Edineţ, în componenţa comunei Constantinovca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 în satul Iachimeni trăiau 29 de locuitori. Localitatea se află la o distanţă de 22 km de oraşul Edineţ și la 224 km de oraşul Chișinău. Satul Iachimeni a fost  întemeiat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.