13 may 2020, 14:32 Moldovan reality views 3115
Un deputat socialist a depus cerere de demisie din Parlament
13 may 2020, 14:32 Moldovan reality views 3115

Un deputat socialist a depus cerere de demisie din Parlament

Într-o postare pe facebook, membrul Comisiei juridice, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, anunță că deputatul PSRM Oleg Teterea a depus cerere de demisie din Parlament.

Conform deputatului PAS, Teterea a depus cererea de demisie fără a veni cu careva explicații, scrie paranteze.md.

Amintim că la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, Oleg Teterea a fost inclus pe locul 23 în lista națională a partidului Socilaiștilor din Republica Moldova (PSRM), poziție care l-a propulsat de la funcția de consilier raional Cimișlia la cea de deputat în Parlamentul de la Chișinău. Pînă să ajungă deputat, Teterea a fost directorul Avicola Gallinula SA din satul Gura Galbenei, raionul Cimișlia.

Source: paranteze.md

Keywords:

deputat , demisie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1580 locuitori

Işnovăţ este un sat şi comună din raionul Criuleni. Işnovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1580 de oameni. Satul Işnovăţ a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.