24 april 2020, 14:00 Moldovan reality views 2293
Lui Usatîi îi vor fi înaintate astăzi învinuiri la Moscova (Doc)
24 april 2020, 14:00 Moldovan reality views 2293

Lui Usatîi îi vor fi înaintate astăzi învinuiri la Moscova (Doc)

Vineri, 24 aprilie, la ora 14:00, la Moscova, primarului de Bălți, liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, îi vor fi înaintate învinuiri pentru infracțiunile comise, scrie zdg.md.

Conform documentului emis de Ministerul Afacerilor Interne al Federației Ruse, învinuirile se referă la participarea într-o grupare criminală organizată și efectuarea tranzacțiilor pe conturile persoanelor nerezidente folosind acte false.

„Ce legătură pot să am eu cu toate acestea?”, a reacționat politicianul pe pagina sa de Facebook, menționînd că întrebarea este adresată celor care au investigat acțiunile privind laundromatul rusesc și știu cu ce s-au ocupat Plahotniuc și Platon.

În octombrie 2019, presa rusă scria că Usatîi figurează în calitate de martor în dosarul privind laundromatul rusesc.

Source: zdg.md

Keywords:

Renato Usatii , Moscova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
175 locuitori

Inculeţ este un sat din cadrul comunei Zorile, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 12 km de oraşul Orhei şi la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 175 de oameni. Satul Inculeț a fost întemeiat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.