24 april 2020, 12:45 Moldovan reality views 1685
Astăzi am putea scăpa de unele restricții
24 april 2020, 12:45 Moldovan reality views 1685

Astăzi am putea scăpa de unele restricții

Astăzi, autoritățile ar putea lua hotărîrea de a anula unele restricții. Despre aceasta a anunțat într-o nouă ediție a emisiunii "Președintele răspunde", Igor Dodon.

„Acest virus va fi prezent în marea majoritate a țărilor. Atît timp cît nu va fi creat un vaccin, noi vom fi nevoiți să fim foarte precauți. De aceea, chiar dacă vom scoate unele restricții, noi vom reveni la activitatea unor sectoare. Este foarte important să fim precauți și, dacă vom înregistra o dinamică negativă, noi vom reveni la unele restricții", a declarat șeful statului.

Totodată, Dodon a menționată că pe parcursul săptămînii viitoare, timp de 10 zile, va avea mai multe întrevederi cu mai mulți agenți economici pentru ca la data de 15 mai, atunci cînd se va termina perioada stării de urgență, acesta să vină cu un nou plan de susținere a oamenilor de afaceri. Cu toate acestea unele restricții vor rămîne în vigoare a menționat președintele.

Source: noi.md

Keywords:

restrictie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
546 locuitori

Bobletici este un sat din cadrul comunei Coşcodeni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 35 km de oraşul Sîngerei şi la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 546 de oameni. Satul Bobletici a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.