20 april 2020, 09:30 Moldovan reality views 4358
Răspunsul președintelui legat de cei 700 de lei promiși pensionarilor de Paști
20 april 2020, 09:30 Moldovan reality views 4358

Răspunsul președintelui legat de cei 700 de lei promiși pensionarilor de Paști

Pînă la sfîrşitul anului, pensionarilor le va mai fi acordat un ajutor material unic, suplimentar la cei 700 de lei oferiți cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Este răspunsul șefului statului la întrebarea pensionarilor despre ajutorul promis de Paști.

Într-o nouă ediție a emisiunii „Preşedintele răspunde", Igor Dodon a menţionat că, în următoarele săptămîni, va fi rectificat bugetul de stat şi după aceea se va lua o decizie privind acordarea ajutorului, transmite IPN.

„Cum am promis şi anterior, suport suplimentar, şi aici ne referim la pensionari, sigur va fi alocat. Aşa cum a promis, am acoperit complet toate angajamentele din partea statului la salarii, la pensii", a declarat preşedintele.

Pensionarii au primit cîte 600 de lei de Crăciun și Paști pe timpul guvernării democrate. După schimbarea conjuncturii politice, guvernarea a oferit pensionarilor 700 de lei cu ocazia sărbătorilor de iarnă, nu și de Paști.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1466
Populaţia:
781 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 1.40 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.31 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Horoişte şi Horodişte. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 36 km de oraşul Rezina şi la 85 km de Chișinău.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.