Show news from...

eye 1071 Views

Opinie: În Moldova autoritățile au acționat mai profesionist decît în Spania și Italia


În Moldova guvernul s-a dovedit a fi mai profesionist decît în Spania și Italia, iar măsurile întreprinse de autorități pentru combaterea răspîndirii coronavirusului s-au dovedit a fi eficiente.

Declarația a fost făcută de analistul politic Roman Mihaeș, în cadrul emisiunii "Glavnoe" de la postul de televiziune TVC-21.

"În comparație cu Italia și Spania, care au început tîrziu să reacționeze și nu au reacționat corect, aceasta nu este opinia mea, ci opinia OMS, Republica Moldova a luat, în general, măsurile corecte. Pe primul loc au pus protecția populației, au închis aeroporturile, au închis frontierele. Acestea sînt măsuri corecte, dar vom vedea ce se va întîmpla în continuare", a menționat Roman Mihaeș.

Settlements of Moldova and Diaspora

Corbu

Statut:
Sat
Prima atestare:
1673
Populația:
1619 locuitori

Corbu este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Corbu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dondușeni și la 233 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Corbu a fost menționat documentar în anul 1673.

Read more