27 february 2020, 15:30 Moldovan reality views 3475
Ce avem în cutie?! Un video de la Viorica, care aduce mari schimbări (Video)
27 february 2020, 15:30 Moldovan reality views 3475

Ce avem în cutie?! Un video de la Viorica, care aduce mari schimbări (Video)

Compania moldovenească de produse cosmetice - Viorica a lansat un filmuleț de atmosferă în care dezvăluim secretul marilor schimbări tuturor celor care folosesc cosmetica naturală.

Un video dinamic care demonstrează că toți cei care sunt gata să descopere lucruri neștiute încă, vor trăi emoții de neuitat.

Ce ascundem sub capacul cutiei - este un secret! Cu toate acestea, sloganul acestui spot - „Simte schimbarea" promite că, în curând, toți cei care sunt gata să accepte provocarea pot deveni eroii videoclipului nostru!

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
517 locuitori

Doibani II este un sat din cadrul comunei Doibani I, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 63 km de Chișinău. Populaţia satului Doibani II alcătuia 517 oameni în anul 2011. Satul Doibani II a fost întemeiat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.