02 july 2020, 17:00 Moldovan reality views 3548
Istoria de succes Viorica-Cosmetic
02 july 2020, 17:00 Moldovan reality views 3548

Istoria de succes Viorica-Cosmetic

Noi.md publică interviul acordat de Liliana Tatarciuc, șefa serviciului promovare Viorica-Cosmetic, publicației allbeauty.md. Specialista vorbește despre consolidarea celei mai mari fabrici de produse cosmetice din Moldova, despre apariția primelor produse, Muzeul Frumuseții și gospodăria ecologică unică în țara noastră. Explică pe ce se bazează compania la crearea unui nou produs și cum verifică siguranța materiei prime, precum și preferințele personale în alegerea remediilor cosmetice.

Ne-ați putea spune cu ce a început istoria brandului? De unde v-ați inspirat?

Istoria celui mai mare producător de produse cosmetice și parfumerie din Moldova, și anume Viorica-Cosmetic, a început frumos și deosebit. În timpul unei călătorii la Paris, unde a vizitat fabrica renumitului brand "Christian Dior", liderul republicii noastre în perioada sovietică, Ivan Bodiul, a hotărît că "și la noi poate fi ca în Europa". Condiții pentru crearea unei industrii a produselor cosmetice și de parfumerie în Moldova erau: aveam plantații cu culturi de ulei esențial, rodul cărora era exportat; republica era una dintre cele mai dezvoltate țări, din punct de vedere industrial, din spațiul URSS.

O zi importantă pentru piața cosmetică a Moldovei a fost 12 mai 1989. Atunci a apărut cea mai mare fabrică de produse cosmetice și de parfumerie din republică – "Viorica-Cosmetic". Chiar de la început, "Viorica-Cosmetic" s-a impus ca un producător de mărfuri naturale de calitate înaltă. Pe parcursul întregii perioade nu s-au schimbat principiile ei de bază: loialitatea față de clienți și producerea mărfurilor de calitate la prețuri accesibile. Mărfurile companiei au fost de mai multe ori medaliate la concursurile și expozițiile naționale și internaționale.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Viorica Cosmetic , succes

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1979
Populația:
1011 locuitori

Mălăieştii Noi este un sat din cadrul comunei Bălăbăneşti, raionul Criuleni. Satul are o suprafaţă de circa 0.42 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.20 km. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Criuleni și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1011 oameni. Satul Mălăieştii Noi a fost întemeiat în anul 1979.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.