02 january 2020, 13:30 Moldovan reality views 2696
Viorica-Cosmetic i-a uimit pe vizitatorii expoziției la Moldexpo cu produse exclusive din noua linie (Video)
02 january 2020, 13:30 Moldovan reality views 2696

Viorica-Cosmetic i-a uimit pe vizitatorii expoziției la Moldexpo cu produse exclusive din noua linie (Video)

În acest an Compania de produse cosmetice din Moldova Viorica-Cosmetic participă la expoziția Fabricat în Moldova cu o nouă linie de produse Viorica-Nordica care recent a ieșit de pe conveierul fabricii, fiind gata să aducă folos fiecărei persoane care are nevoie de ea.

În momentul de față produsele cosmetice pot fi testate și procurate exclusiv în cadrul expoziției de la „Moldexpo" care va dura pînă la 2 februarie.

„Dat fiind faptul că este demonstrat științific că componenții naturali din produsele cosmetice se asimilează mult mai bine de organism, revenim anume cu acele remedii care sînt necesare poporului moldovenesc. În cadrul expoziției, venim și cu o nouă gamă care se numește Viorica-Nordica care este special creată pentru timpul rece al anului. Ea este îmbogățită cu uleiul de cocos care hidratează în profunzime. Vă așteptăm în pavilionul nr.2 și în pavilionul central, pînă duminică, 2 februarie", a menționat Liliana Tatarciuc.

Pe lîngă noile produse, vizitatorii expoziției pot procura cu reducere produse cosmetice deja îndrăgite de la producătorul moldovean, cunoscute prin înaltă calitate și prețuri accesibile.

"Tradițional, compania "Viorica-Cosmetic" participă la expoziția „Fabricat în Moldova", unde expunem produsele noastre și cu tot ceea ce ne mîndrim. Susținem tradițiile poporului moldovenesc, avem cu ce bucura clienții noștri fideli. Pe lîngă faptul promoții și cadouri care le oferim la cumpărături, venim și cu un prdus calitativ, natural, care este pe placul moldovenilor. Produsele noastre sînt bazate pe uleiuri și extracte cultivate în Republica Moldova, majoritatea fiind cultivate în zona ecologică Vioparc", a declarat Liliana Tatarciuc, manager marketing online al companiei.

Mulți vizitatori manifestă un interes sporit nu numai pentru testarea produselor cosmetice, ci și așteaptă și master-clas special de creare a produselor cosmetice cu propriile mîini.

„Eu am venit și am descoperit un stand foarte mare Viorica Cosmetic și sînt foarte încîntată. Mi s-a părut mie sau este unicul stand de cosmetică de aici de la Moldexpo? Sînt mîndră că am descoperit acest stand, sînt mîndră că am descoperit Viorica Cosmetic. Îndemn toată lumea să vină aici pentru că azi va avea loc și un master-class, din cîte am înțeles. Va fi un master-class la care se va fabrica un scrab de buze, în timp real, în fața tuturor celor care vor asista. Veniți, testați produsele Viorica Cosmetic, includeți-le în igiena dumneavoastră", este îndemnul Doinei Danielean, blogger, influencer.

Source: noi.md  

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1596 locuitori

Arioneşti este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Arioneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Arioneşti este situat la o distanţă de 27 km de oraşul Donduşeni şi la 217 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1596 de oameni. Satul Arioneşti este atestat documentar în anul 1463.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.