12 march 2019, 14:00 Moldovan reality views 2676
SUA l-ar putea extrăda pe Plahotniuc în orice moment, declarație
12 march 2019, 14:00 Moldovan reality views 2676

SUA l-ar putea extrăda pe Plahotniuc în orice moment, declarație

Preşedintele Igor Dodon este de părere că SUA vor fi gata să-l extrădeze pe fostul lider democrat Vlad Plahotniuc dacă va exista o solicitare în acest sens.

„Toate procedurile interne au fost respectate. A fost dat la Interpol, dar acolo nu se întîmplă nimic", a declarat şeful statului.

Potrivit lui Dodon, în Republica Moldova sînt două persoane cu identitate dublă, unul e Vlad Plahotniuc, iar al doilea face parte din anturajul acestuia.

În cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari, preşedintele a menţionat că Plahotniuc a ieşit din ţară prin regiunea transintreană, dar a folosit identitatea sa adevărată.

Fiind întrebat cînd cetăţenii ţării îl vor vedea pe Plahotniuc încătuşat, şeful statului a răspuns că cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Dodon a mai declarat că şi deputaţi din PSRM au fost ascultaţi, vorbind despre cazul interceptărilor.

Source: tvrmoldova.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
150007 locuitori
Logo

Tiraspol este un municipiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 73 km de Chișinău. Conform datelor din 2010 orașul avea o populație de 150007 locuitori. Orașul Tiraspol a fost întemeiat în anul 1792.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.