24 august 2019, 14:00 Moldovan reality views 4071
Polițiștii de frontieră fac recomandări pentru evitarea cozilor la punctele de trecere
24 august 2019, 14:00 Moldovan reality views 4071

Polițiștii de frontieră fac recomandări pentru evitarea cozilor la punctele de trecere

De pe 23 august, și pe parcursul următoarelor opt zile, vor fi suplimentate activitățile de control la frontieră, în special se va lucra la capacitate maximă în perioadele de intensitate în trafic – în orele matinale și cele de după masă, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră, citat de IPN.

Participanții la traficul transfrontalier sunt îndemnați să se verifice din timp care este situația din punctele de trecere a frontierei. Fie să acceseze aplicația „trafic online", pe pagina oficială a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, www.border.gov.md, fie să urmărească pagina de Facebook a IGPF, unde vor fi plasate, în timp real, datele despre situația din cele mai aglomerate puncte de trecere.

De asemenea, pasagerii pot consulta și ofițerii de serviciu de la Linia Verde: 022-259-717, care, pe lângă informația privind actele necesare la traversarea frontierei, informează și despre situația din punctele de trecere.

În prezent sunt deschise spre circulație cu România șapte puncte de trecere, iar cu Ucraina – 33 de puncte de trecere.

La frontiera moldo-română cel mai aglomerat punct de trecere este Leușeni. În zilele următoare se așteaptă ca numărul de traversări să se dubleze sau chiar tripleze comparativ cu o zi obișnuită. Polițiștii de frontieră recomandă cetățenilor să aleagă punctele de trecere Sculeni sau Costești.

La granița cu Ucraina, în următoarea perioadă se va înregistra un flux majorat în mai multe puncte de trecere: Palanca, Tudora, Criva și Mirnoe.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2247 locuitori

Echimăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Echimăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Echimăuți este situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2247 de oameni. Satul Echimăuţi este menționat documentar la 24 ianuarie 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.