18 june 2019, 12:10 Moldovan reality views 3348
”Viorica-Cosmetic” a lansat workshopul ”Laboratorul parfumeric” (Video)
18 june 2019, 12:10 Moldovan reality views 3348

”Viorica-Cosmetic” a lansat workshopul ”Laboratorul parfumeric” (Video)

La Muzeul frumuseții "Viorica-Cosmetic" a fost deschis un workshop denumit "Laboratorul parfumeric", informează Noi.md.

În cadrul evenimentului de lansare, primele participante au avut șansa să cunoască mai multe file din istoria parfumurilor mondiale, dar și să-și creeze propriile arome, a spus Liliana Tatarciuc, șef secție PR și Reclamă la "Viorica-Cosmetic".

"Fiecare participant a avut posibilitatea să pună și o denumire parfumului creat, iar unii nu au ezistat să-și denumească aroma cu numele proprii. Invităm toți doritorii să se înscrie la laboratorul nostru parfumeric pe pagina noastră oficială și totodată să fiți cu ochii pe noi ca să aflați ultimele noutăți", a spus Liliana Tatarciuc.

Participantele la primul workshop s-au arătat încîntate de experiența trăită.

"A fost primul workshop la care particip, în general, nu doar la Viorica-Cosmetic și m-am simțit extraordinar. Mă bucur că am reușit să aflu mai multe și chiar să îmi creez proriul meu parfum. Am scris intuitiv numele meu pe parfum, iar după ce l-am mirosit mi-am dat seama că a fost alegerea corectă pentru că acea aromă mă reprezintă sută la sută", a spus o participantă.

Unele participante au venit la eveniment însoțite de copii, care la fel au avut parte de o frumoasă experiență alături de "Viorica-Cosmetic".

"Am ales acest eveniment dintr-o listă de evenimente pe care le-am văzut pe facebook și m-am gîndit că eu, de fapt, azi mi-aș dori să fac ceva diferit, să aflu mai multe despre Viorica, despre diferite note de parfumuri, despre cînd a început toată industria parfumeriei și să îmi creiez propriul meu parfum. Ceea ce a fost extraordinar. Plus la toate, am venit cu fiica mea, de șase ani, care la fel a avut cîteva activități separat și este și ea la fel de entuziasmată și cred că am petrecut două ore într-o atmosferă plăcută", a spus o altă participant.

Fabrica "Viorica-Cosmetic" a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, "Viorica-Cosmetic" valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zonele ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului.

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezentînd politica fundamentală a companiei.

Source: noi.md  

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
556 locuitori

Baurci este un sat din cadrul comunei Chircăieştii Noi, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 556 de oameni. Satul Baurci a fost menționat documentar în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.