29 may 2019, 17:10 Moldovan reality views 17068
Veste bună pentru deţinătorii de iPhone din Moldova!
29 may 2019, 17:10 Moldovan reality views 17068

Veste bună pentru deţinătorii de iPhone din Moldova!

A apărut o veste bună, pe care au aşteptat-o toți deţinătorii de iPhone din Moldova!

Astfel, începînd cu luna mai 2019, singurul centru de deservire autorizat din Republica Moldova, în baza unităţii „IT Service" a companiei DAAC System Integrator, a obținut dreptul exclusiv și a lansat reparaţii de garanție și post-garanţie modulare a iPhone folosind piese originale Apple (ecran, cameră foto, difuzor), transmite Noi.md.

Astfel, acum un ecran spart sau o baterie uzată pot fi înlocuite cu piese noi.

După reparaţie, deţinătorul iPhone va beneficia de deservire garantată, inclusiv a pieselor de schimb înlocuite, pentru o perioadă de 90 de zile sau pentru perioada specificată în garanția Apple, în funcție durata cea mai îndelungată.

Toate detaliile privind repararea iPhone-ului și a altor produse Apple le puteţi afla accesînd linia de asistenţă telefonică „Service IT" la numărul + 373-22-509777 sau prin e-mail servicedesk@dsi.md, indicînd modelul și numărul de serie al dispozitivului.

 

Source: noi.md

Keywords:

servicii , reparatie , telefon

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
292 locuitori

Măgureanca este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Fălești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de locuitori. Satul Măgureanca a fost menționat documentar în anul 1856.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.