21 april 2019, 11:00 Moldovan reality views 12963
Cele mai bine plătite locuri de muncă din Moldova
21 april 2019, 11:00 Moldovan reality views 12963

Cele mai bine plătite locuri de muncă din Moldova

Se caută angajaţi pentru salarii de zeci de mii de lei. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat topul lunar al celor 100 mai bine plătite locuri de muncă vacante.

Clasamentul este deschis de o companie specializată în sisteme de informare, care are nevoie de şapte programatori. Aceasta oferă până la 30 de mii de lei.

Pe locul doi se află un operator de telecomunicații mobile, care este în căutarea unui manager. Pentru acest post este oferit un salariu de 25 mii de lei.

Totodată, alte companii specializate în transportul persoanelor şi al mărfurilor sunt gata să ofere salarii de până la 20 de mii de lei pentru şoferi calificaţi.

O companie care prelucrează piatra caută cioplitori, iar pentru asta oferă lunar o leafă de până la 14 mii de lei.

Salarii de 12 mii de lei sunt propuse dispecerilor, inginerilor dar şi unui agronom. De asemenea, se caută mai mulţi medici la Spitalul Clinic Militar Central, care vor primi un salariu de peste 10 mii de lei.

Topul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă mai arată că întreprinderile, care propun cele mai bine plătite locuri de muncă îşi desfăşoară activitatea în oraşele Chișinău și Bălţi.

Source: www.publika.md

Keywords:

salarii , statistica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1927
Populația:
3296 locuitori

Vatra este un oraş din municipiul Chișinău, situat la la 7 km Nord de oraşul Chișinău. Suprafaţa construită a oraşului alcătuieşte circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.06 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 3296 de locuitori. Hramul localităţii se serbează la 14 octombrie de Acoperamîntul Maicii Domnului.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.