13 february 2019, 15:25 Moldovan reality views 14157
Trei moldoveni, nominalizați de revista Forbes
13 february 2019, 15:25 Moldovan reality views 14157

Trei moldoveni, nominalizați de revista Forbes

Xenia Muntean în vîrstă de 25 de ani, Vlad Caluș în vîrstă de 23 de ani și Nicolae Gudumac de 26 de ani, cofondatorii platformei Planable, au fost nominalizați de revista Forbes în topul 30 Under 30.

Tinerii creatori au fost nominalizați la categoria Media și Marketing. Ei lucrează la Planable, o platformă de colaborare socială și de aprobare. În timp ce Xenia supraveghează operațiunile de CEO, Nicolae este CTO-ul companiei, pasionat de designul UX și designul eye-candy, iar Vlad se ocupă de marketing.

„Aș vrea ca fiecare tînăr din Moldova să-și găsească pasiunea sa așa cum am găsit-o și noi pe a noastră. Ei sînt atît de talentați încît ne trebuie doar un pic de inițiativă, să gîndim un pic mai mare și totul o să ne reușească" spune Xenia Muntean.

Startup-ul Planable, fondat în Republica Moldova și crescut la Cluj-Napoca, a fost acceptat la acceleratorul Techstars din Londra, fiind prima companie romînească ce reușește să ajungă la unul dintre cele mai cunoscute programe de accelerare din lume, scrie start-up.ro.

Source: diez.md

Keywords:

moldovenii , Forbes

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1855
Populația:
2223 locuitori

Coşcalia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Coşcalia, Florica și Plop. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Căușeni și la 61 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2223 de oameni. Satul Coşcalia a fost menționat documentar în anul 1855.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.