23 june 2018, 11:15 Moldovan reality views 10441
Ce poziție are MAE al României față de rezoluţia ONU privind retragerea trupelor ruse
23 june 2018, 11:15 Moldovan reality views 10441

Ce poziție are MAE al României față de rezoluţia ONU privind retragerea trupelor ruse

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută rezoluţia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) privind retragerea trupelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova.

„Salutăm adopţia rezoluţiei Adunării Generale a ONU privind 'retragerea completă şi necondiţionată a forţelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova. România a contribuit la aceasta'', arată MAE pe Twitter.

Adunarea Generală a ONU a adoptat vineri proiectul de rezoluţie propus de Chişinău privind retragerea trupelor ruse din Transnistria, regiune separatistă din estul Republicii Moldova, cu 64 de voturi pentru, 15 împotrivă şi 83 de abţineri.

Source: noi.md

Keywords:

Transnistria , ONU , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
2398 locuitori

Chiţcanii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chiţcanii Noi și Chiţcanii Vechi. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2398 de oameni. Satul Chiţcanii Vechi a fost menționat documentar în anul 1666 cu denumirea Piscani.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.