14 june 2018, 15:00 Moldovan reality views 8250
Unde vă puteți adăposti pe timp de caniculă
14 june 2018, 15:00 Moldovan reality views 8250

Unde vă puteți adăposti pe timp de caniculă

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI instalează corturile anticaniculă.

Potrivit unui comunicat emis presei, punctele de reabilitare urmează a fi amenajate în cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și în raioanele Bălți, Cahul și Comrat. Corturile anticaniculă vor lucra zilnic de la ora 11:00 pînă la 18:00.

În capitală acestea pot fi vizitate de oameni pe următoarele adrese: sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri", sectorul Centru în prejma „Pieții Centrale", sectorul Rîșcani în apropierea „Pieții Matei Basarab", sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1.

Oamenii sînt îndemnați să vină aici pentru a bea apă și pentru a se proteja de soare în orele de vîrf. Scopul amenajării unor astfel de puncte este de a proteja populația de efectele nocive ale caniculei, în special în orele amiezii.

Source: noi.md

Keywords:

canicula , adăpost

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
1780 locuitori

Podoima este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Podoimiţa și Podoima. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Camenca și la 143 km de Chișinău. Populaţia satului Podoima alcătuia 1780 de locuitori în anul 2004. Satul Podoima a fost menționat documentar în anul 1729.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.