13 june 2018, 16:46 Moldovan reality views 9901
Prețuri mai joase la carburanți, după ce instanța de judecată a anulat majorările
13 june 2018, 16:46 Moldovan reality views 9901

Prețuri mai joase la carburanți, după ce instanța de judecată a anulat majorările

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), s-a conformat deciziei Judecătoriei Chișinău și informează că, începînd de astăzi, de la ora 15.00, prețurile plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere vor fi modificate și puse în aplicare acelea stabilite la data de 15 mai curent.

Astfel, un litru de benzină va costa 19,15 lei, iar un litru de motorină 17,09 lei.

Amintim că, astăzi Judecătoria municipiului Chișinău, sediul Buiucani, a suspendat ordinul emis ieri de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, prin care au fost majorate preturile plafon la carburanți.

Source: realitatea.md

Keywords:

carburanţi , preţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1630
Populația:
2250 locuitori

Hristovaia este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Hristovaia alcătuia 2250 de oameni în anul 2011. Satul Hristovaia a fost menționat documentar în anul 1630.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.