12 december 2017, 10:15 Moldovan reality views 3631
Calea Ferată anunță modificări în orarul circulației trenurilor
12 december 2017, 10:15 Moldovan reality views 3631

Calea Ferată anunță modificări în orarul circulației trenurilor

Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova" anunță modificări în orarul circulației trenurilor. Astfel că trenul de pe cursa Chișinău-Iași (Socola) va fi repus în circulație inclusiv în zilele de vineri.

Garnitura va circula în ultimele trei zile din săptămînă, adică vineri, sîmbătă și duminică, cu plecare la ora 06:43 de la Gara Feroviară Chișinău.

În același timp, trenul de pe cursa Chișinău-Moscova, care circula anterior de patru ori pe săptămînă, va circula zilnic, cu plecare la ora 10:50 din capitală.

Decizia a fost luată urmare a creșterii numărului călătorilor pe cursele amintite în perioada sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, a fost modificată ora de plecare pentru cursa Chișinău – Sankt-Petersburg, care va circula în zilele impare ale lunii, cu plecare la ora 22:14.

De menţionat că pasagerii cursei vor trece controlul vamal al Republicii Moldova în timpul circulației trenului, atît tur, cît și retur, iar trenul de pe cursa Chișinău-București va pleca de la Gara Feroviară Chișinău cu 11 minute mai tîrziu, adică la ora 16:56.

Source: noi.md

Keywords:

calea ferata , tren

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
3765 locuitori

Hîjdieni este un sat şi comună din raionul Glodeni. Hîjdieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la 181 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3765 de oameni. Satul Hîjdieni a fost atestat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.