27 september 2017, 15:38 Moldovan reality views 4058
Noile prevederi ale Codului Audiovizualului intră în vigoare
27 september 2017, 15:38 Moldovan reality views 4058

Noile prevederi ale Codului Audiovizualului intră în vigoare

Radiodifuzorii vor fi obligați să difuzeze zilnic cel puțin opt ore de produs autohton.

O decizie în acest sens va intra în vigoare la 1 octombrie curent. Subiectul a trezit nemulțumirea mai multor postul de televiziune.

Astfel, radiodifuzorii trebuie să ofere cel puțin opt ore din volumul zilnic de emisie produsului sută la sută autohton. Totodată, cel puțin șase ore din produsul autohton trebuie să fie difuzat în orele de maximă audiență, dintre care cinci ore trebuie să fie în limba de stat.

Proiectul mai prevede majorarea amenzilor pentru radiodifuzori de la 5400 pînă la 30 000 de lei, iar cea mai dură sancțiune rămîne a fi retragerea licenței de emisie.

Source: noi.md

Keywords:

program , radio , televiziune

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
557 locuitori

Bahu este un sat din cadrul comunei Săseni, raionul Călăraşi. Satul Bahu se află în valea rîulețului Bahu, afluent stîng al rîului Cula, la distanţa de 40 km de orașul Călăraşi și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 557 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.