Go to section: Moldovan Diaspora
14 september 2019, 14:25 Moldovan Diaspora views 4629
La Moscova a fost prezentat cu succes potențialul turistic al Moldovei (Foto)
14 september 2019, 14:25 Moldovan Diaspora views 4629

La Moscova a fost prezentat cu succes potențialul turistic al Moldovei (Foto)

Studenții moldoveni de la Universitatea Prietenia Popoarelor din Rusia au prezentat cu succes potențialul turistic al Moldovei și au vorbit cu mîndrie despre toate farmecele și frumusețile republicii tuturor vizitatorilor expoziției de turism organizată la Centru de Expoziții de la Moscova în perioada 10 - 13 septembrie.

Potrivit Centrului de Susținere a Tineretului din Moldova, aceștia au menționat că Moldova este un loc care ar trebui să se afle în lista țărilor care ar trebui vizitate neapărat, deoarece, în primul rînd, aici există o natură fermecătoare, un aer curat și un climă minunată, iar, în al doilea rînd, există un colorit național unic: dansuri și cîntece vesele, precum și o bucătărie uimitoare. În plus, Moldova este cunoscută la nivel mondial pentru vinurile sale.

Dar mai bine o dată s-o vizitați, decît de o sută de ori să auziți! Anume despre aceasta studenții de la Universitatea Prietenia Popoarelor din Rusia, care au reprezentat Moldova, le-au vorbit cu mîndrie tuturor vizitatorilor expoziției de turism, îndemnîndu-i să viziteze frumoasa și însorita Moldovă.

Participanții la cea de-a 25-a ediție a Forumului-Expoziție internațional de turism au fost reprezentanți din diverse colțuri ale lumii, inclusiv din Spania, Bulgaria, China, India, Egipt și alte țări. În cadrul expoziției au fost prezentate standuri interactive cu diverse oferte de călătorie pentru orice gust.

Source: noi.md

Keywords:

Moscova , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
2653 locuitori

Alexandru Ioan Cuza este un sat şi comună din raionul Cahul. Alexandru Ioan Cuza este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Cahul și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2653 de oameni. Satul Alexandru Ioan Cuza a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.