Go to section: Moldovan Diaspora
03 october 2019, 14:30 Moldovan Diaspora views 16587
Dacă ai pierdut plăcuța cu numere de înmatriculare peste hotare
03 october 2019, 14:30 Moldovan Diaspora views 16587

Dacă ai pierdut plăcuța cu numere de înmatriculare peste hotare

Eliberarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare, precum și a duplicatelor acestora ține de competența Agenției Servicii Publice.

Asta trebuie să cunoască cetățenii care și-au pierdut, fie în țară, fie peste hotare, plăcuțele de înmatriculare ale automobilelor emise în R.Moldova.

Astfel, cetățeanul se poate adresa la oricare din birourile de înmatriculare din țară, prezentînd următoarele documente: cererea de confecționare a duplicatului; declarația pe propria răspundere care atestă că plăcuța nu a fost ridicată de poliție sau alte organe competente pentru anumite încălcări; copia certificatului de înmatriculare; dovada de plată pentru serviciul solicitat. Pentru acest serviciu, solicitantul achită 480 de lei și în maxim trei zile lucrătoare primește o plăcuță nouă.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1741 locuitori

Rădeni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Rădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Călărași și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1741 de oameni. Satul Rădeni a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.