Go to section: Moldovan Diaspora
19 june 2018, 14:45 Moldovan Diaspora views 12298
Informații pentru cetățenii Moldovei cu domiciliul în Japonia
19 june 2018, 14:45 Moldovan Diaspora views 12298

Informații pentru cetățenii Moldovei cu domiciliul în Japonia

Pe data de 18 iunie 2018, la ora 7 și 58 minute, timp local, la Prefectura Osaka, a avut loc un puternic cutremur de pămînt cu magnitudinea de 6,1. Epicentrul se află în partea de nord a Prefecturii (la o adîncime de aproximativ 13 km).

Conform informațiilor disponibile, în rezultatul stihiei subterane, sînt morți și răniți, au fost înregistrate distrugeri. Autoritățile japoneze avertizează cu privire la posibilitatea unor replici repetate pe parcursul săptămînii următoare.

Informații referitor la cetățenii ruși morți sau răniți în instituțiile ruse de peste hotare nu au parvenit.

Ţinînd cont de cele menţionate mai sus, autoritățile recomandă respectarea unor măsuri sporite de prudență, inclusiv examinarea atentă a rapoartelor oficiale relevante și a recomandărilor părții japoneze. Dacă este necesar, să se adreseze pentru ajutor la Ambasada Republicii Moldova în Japonia.

Source: viza.md

Keywords:

Japonia , cutremur , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
569 locuitori

Cucuruzenii de Sus este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 569 de oameni. Satul Cucuruzenii de Sus a fost întemeiat în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.