Go to section: Children
06 november 2020, 12:00 Children views 3920
Taberele de vară pentru copii vor rămîne închise în acest an
06 november 2020, 12:00 Children views 3920

Taberele de vară pentru copii vor rămîne închise în acest an

Ministerul Educației anunță că taberele de vară pentru copii cu sejur de zi, cît și cele staționare nu se vor deschide în acest an.

Potrivit autorităților, aflarea unui număr mare de copii în aceleași încăperi o perioadă îndelungată prezintă pericole mari din punct de vedere epidemiologic. În acest sens, Ministerul cere autorităților publice locale, dar și direcțiilor raionale de învățămînt să se asigure că taberele de vară vor rămîne închise.

"În legătură cu situația epidemiologică creată în republică prin COVID-19, solicităm autorităților publice locale sistarea activității taberelor pentru copii şi adolescenți (cu sejur de zi şi/sau staționare) în perioada estivală 2020", se arată în dispoziția semnată de ministrul Educației, Igor Șarov.

Source: noi.md

Keywords:

tabără , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
258 locuitori

Reteni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Reteni a fost menționat documentar în anul 1569.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.