Go to section: Children
30 april 2020, 14:00 Children views 4132
Ajutoare școlare pentru copii din familiile defavorizate
30 april 2020, 14:00 Children views 4132

Ajutoare școlare pentru copii din familiile defavorizate

Copii din familii defavorizate din 35 de unităţi administrativ-teritoriale din ţara noastră vor beneficia de rechizite şcolare, oferite de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării în urma recepţionării unei donaţii de la o organizaţie internaţională.

O decizie în acest sens a fost aprobată miercuri de Executivul de la Chişinău, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

„În baza Memorandumului de parteneriat dintre Guvernul Republicii Moldova și Societatea Filantropică United Medical Forces "PRO HUMANITATE" din Germania, semnat 2010, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a recepționat un lot umanitar de produse de birotică (materiale școlare, caiete, caiete de desen, carnețele de notițe).

Donația este destinată elevilor din familiile defavorizate", indică nota informativă a proiectului de hotărîre a Guvernului.

Donația, în valoare de circa 400.000 de lei, urmează a fi repartizată în 35 de raioane şi municipii din Republica Moldova, proporțional numărului de elevi și instituții.

Source: stiri.md

Keywords:

copii , scoala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
419 locuitori

Tomaiul Nou este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăţica Veche și Tomaiul Nou. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 70 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 419 oameni. Satul Tomaiul Nou a fost menționat documentar în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.