Go to section: Children
23 april 2018, 11:35 Children views 9271
Un grup de minori, surpinși cerșind la o intersecție periculoasă din capitală
23 april 2018, 11:35 Children views 9271

Un grup de minori, surpinși cerșind la o intersecție periculoasă din capitală

La intersecția străzilor Hristo Botev și Viaduc din capitală au fost surprinși patru minori alergînd printre mașini și cerșind.

De menționat că în zonă nu este nici o trecere de pietoni, iar minorii se expun riscului de a fi loviti în orice moment de o mașină.

Copii au fost filmați de un reporter al portalului nostru de știri, iar la întrebarea unde îi sînt părinții, aceștea au spus că ei sînt acasă. Echipa a semnalat incidentul la numărul unic de urgență 112, iar potrivit operatorilor în timpul cel mai apropiat la fața locului urmează să vină un echipaj de poliție.

Source: noi.md

Keywords:

copii , cerșetorie , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1836 locuitori

Putineşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Comuna Putineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Florești și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1836 de oameni. Satul Putinești a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.