Show news from...
Go to section: Children

eye 6830 Views

La Chișinău va avea loc Campionatul bebelușilor care merg de-a bușilea


Photo: provincial.md

Pe 23 mai 2015, în cadrul Olympic Fest Day, revista Odoraş dă start celei mai spectaculoase competiţii a bebeluşilor! În Piaţa Marii Adunări Naţionale vom amenaja o pistă specială pentru ei, unde picii vor trece prima lor competiţie sportivă de nivel naţional – "Campionatul bebelușilor care merg de-a bușilea".

Mersul de-a buşilea (în patru lăbuţe) este o parte importantă a dezvoltării bebeluşului şi prima metodă a se deplasa eficient de unul singur. La competiţie pot participa toţi bebeluşii care merg de-a buşilea, dar şi cei care abia învaţă, cu vârsta de 8-14 luni. Părinţii vor fi cei care vor trebui să îi ademenească, astfel încât bebeluşul lor să ajungă primul la linia de Finish! Toţi copii vor primi premii de la Heinz şi NUK, iar cel mai rapid bebeluş va primi titlul de „Campionul anului la mersul de-a bușilea" şi va primi un coş cu produse de la sponsorii evenimentului.

Pe locuri, fiţi gata, start! Înscrieţi-vă micuţul la Competiţie, fiţi alături de el şi aratăţi lumii întregi cum e să ai un mic Campion acasă!

Formularul de înscriere în competiţie şi regulamentul pot fi găsite AICI.

Keywords:

Campionat , copii , moldovenii , sport

Settlements of Moldova and Diaspora

Cureşniţa Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
341 locuitori

Cureşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Şolcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 341 de oameni. Satul Cureşniţa Nouă a fost înființat în anul 1923.

Read more