Show news from...

eye 1117 Views

Anunț important pentru turiștii și migranții moldoveni


Сetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Puerto Rico urmează să țină cont de următaorele.

În urma cutremurelor de pămînt din regiune, precum și a posibilității înregistrării unor replici ale acestora, autoritățile locale au anunțat planul de urgență, sugerînd populației din zonă să se pregătească pentru evacuare.

Informații actualizate cu privire la planul de acțiune local în caz de dezastre naturale pot fi accesate pe site-ul Agenției statale pentru gestionarea situațiilor de urgență și Administrare a Dezastrelor din Puerto Rico.

Se recomandă cetățenilor care doresc să călătorească în Puerto Rico să își amîne călătoria planificată. Totodată, cetățenii moldoveni aflați pe insulă, pentru securitatea lor, sînt sfătuiți să ia în calcul întreruperea aflării lor în Puerto Rico și să contacteze reprezentanții companiilor aeriene pentru schimbarea coordonatelor de zbor, să urmărească anunțurile publicate de autoritățile locale şi să urmeze recomandările și instrucțiunile acestora.

 

Keywords:

Anunţ , turism , migranți

Settlements of Moldova and Diaspora

Crasnoe

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
240 locuitori

Crasnoe este un sat din cadrul orașului Grigoriopol din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Grigoriopol și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnoe alcătuia 240 de oameni în anul 2011. Satul Crasnoe a fost înființat în secolul al XIX-lea.

Read more