19 december 2019, 18:00 Moldovan Diaspora views 5902
Anunț important pentru moldovenii din Franța
19 december 2019, 18:00 Moldovan Diaspora views 5902

Anunț important pentru moldovenii din Franța

Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau au de gînd să călătorească în Republica Franceză urmează să țină cont de următoarele:

În Franța continuă greva, care a început la data de 5 decembrie 2019, la SNCF (compania națională de căi ferate) și RATP (Regia autonomă a transporturilor pariziene). Sînt așteptate în continuare perturbări în transporturile publice urbane, interurbane, regionale și internaționale (Eurostar, Thalis și Lyria), precum și în rețeaua rutieră. Totodată, Direcția Generală a Aviației Civile (DGAC) reamintește pasagerilor să se informeze pe lângă companiile aeriene despre situația zborurilor.

Cetățenii moldoveni pot obține informații actualizate despre situația din transporturile pariziene și zona Ile-de-France accesînd site-ul RATP.

Conform datelor de pe site-ul OuiSNCF , cetățenii sînt încurajați să aleagă alternative sigure de călătorie. Programul trenurilor poate fi consultat pe site-ul SNCF.

Informațiile despre orarul trenurilor, de la o zi la alta, sînt disponibile în fiecare zi la orele 17:00, pe site-ul SNCF.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Paris

 

Source: viza.md

Keywords:

Anunţ , Franta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1708
Populația:
59 locuitori

Orehovca este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Taraclia și la 176 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 59 de oameni. Satul Orehovca a fost menționat documentar în anul 1708 cu denumirea Bisericuța.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.