17 december 2019, 16:00 Moldovan Diaspora views 4055
Un cetățean moldovean de 82 de ani a primit permis de ședere temporară în Rusia
17 december 2019, 16:00 Moldovan Diaspora views 4055

Un cetățean moldovean de 82 de ani a primit permis de ședere temporară în Rusia

Angajații Serviciului Migrație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din Republica Buriatia au înmînat un document, care permite șederea temporară pe teritoriul Federației Ruse, cetățeanului Republicii Moldova, Vasilie Semionovici Ceban, în vîrstă de 82 de ani, transmite Noi.md.

După cum s-a menționat în mesajul acestui Minister regional al Afacerilor Interne al Federației Ruse, Vasile Semenovici a venit în Rusia în iulie 2019 împreună cu copiii săi. După sosire,el s-a adresat departamentului de migrație al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei din regiunea Tarbagatai, unde i-a fost acordată asistență calificată și a fost ajutat la întocmirea documentelor.

Larisa Madueva, șefa departamentului de autorizare și viză al Ministerului Afacerilor Interne al Ministerului pentru Republica Bureatia, și Oxana Aiușina, inspector principal al departamentului migrație al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei pentru raionul Tarbagatai, i-au înmînat solemn lui Vasile Semionovici documentul și l-a felicitat cu sosirea Noului An.

Source: noi.md

Keywords:

Rusia , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
4525 locuitori

Gaidar este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Gaidar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 4525 de oameni. Satul Gaidar a fost menționat documentar în anul 1813.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.