29 march 2019, 16:40 Moldovan Diaspora views 18830
O moldoveancă cîntă serenade pe gondolele din Veneția (Foto)
29 march 2019, 16:40 Moldovan Diaspora views 18830

O moldoveancă cîntă serenade pe gondolele din Veneția (Foto)

O moldoveancă a reușit, prin talentul său, să impresioneze publicul din Veneția, ajungînd prima soprană care cîntă serenade pe gondole.

Violeta Grecu este prima moldoveancă ce a absolvit Conservatorul de muzică „Benedetto Marcello" din Veneția și prima femeie care a fost acceptată în calitate de cîntăreață pe gondolele venețiene.

Moldoveanca muncește mult ca fiecare lucru să-i iasă pe nota 10. Chiar dacă are parte de un succes răsunător peste hotarele țării, muziciana consideră cel mai emoționant eveniment din cariera ei concertul pe care l-a avut acasă. Deși recunoaște că încă nu a atins succesul suprem, crede cu tărie că viitorul îi rezervă foarte multe lucruri frumoase.

Într-un interviu pentru perfecte.md, soprana recunoaște că modestia, tenacitatea, firea deschisă și binevoitoare, talentul și dragostea pentru muzică, au format-o ca personalitate și o ajută să se realizeze în ceea ce îi place cel mai mult.

Source: noi.md

Keywords:

moldoveanca , Venetia , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1649
Populația:
2183 locuitori

Albineţul Vechi este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rediul de Sus, Rediul de Jos, Albineţul Vechi și Albineţul Nou. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Fălești și la 131 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2183 de oameni. Satul Albineţul Vechi a fost menționat documentar în anul 1649.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.