23 october 2018, 12:35 Moldovan Diaspora views 12479
Ambasada RM în Regatul Spaniei acordă asistenţă celor 26 de cetăţeni înşelaţi
23 october 2018, 12:35 Moldovan Diaspora views 12479

Ambasada RM în Regatul Spaniei acordă asistenţă celor 26 de cetăţeni înşelaţi

Ambasada Republicii Moldova în Spania s-a autosesizat şi acordă asitenţa necesară mai multor cetăţeni ai Republicii Moldova, care au semnat contracte pentru a presta servicii în Spania, ar fi fost înşelaţi şi nu au posibilitatea să se întoarcă acasă.

Agentul consular al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid s-a deplasat la faţa locului, Ambasada a notificat autorităţile locale privind situaţia în cauză, iar organele de anchetă investighează cazul.

Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici, a subliniat că pentru moment este important ca persoanele respective să fie asigurate cu un loc de cazare pînă la repatrierea lor în Republica Moldova, în acest sens, prin eforturile misiunii diplomatice, fiind parţial identificată această posibilitate.

Source: tvrmoldova.md

Keywords:

ambasada , Spania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1119 locuitori

Mîndreştii Noi este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1119 oameni. Satul Mîndreștii Noi a fost înființat în anul 1919.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.