23 october 2018, 10:20 Moldovan Diaspora views 11893
Anunț important pentru moldovenii din Republica Elenă
23 october 2018, 10:20 Moldovan Diaspora views 11893

Anunț important pentru moldovenii din Republica Elenă

Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă urmează să țină cont că Serviciul grec de Meteorologie a prognozat averse de ploi și furtuni puternice, însoțite de căderi de grindină și intensificări ale vîntului pe 23 octombrie 2018.

Marți, 23 octombrie 2018, se prognozează ploi și furtuni puternice la nivel local în Epir, vestul și centrul Macedoniei, Tessalia, insulele Sporade, Grecia Continentală, Evia, Peloponez, insula Creta, Marea Ionică, iar treptat se vor extinde și în celelalte insule din Marea Egee, precum și în insulele Dodecanese. Vîntul va atinge 7-8 Beaufort în largul mării. De asemenea, la munte se anunță căderi de zăpadă.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Atena.

Source: viza.md

Keywords:

Grecia , diaspora , Anunţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1824
Populația:
1676 locuitori

Limbenii Noi este un sat şi comună din raionul Glodeni. Limbenii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Glodeni și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1676 de oameni. Satul Limbenii Noi a fost menționat documentar în anul 1824.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.