Go to section: Nature and tourism
07 january 2020, 12:20 Nature and tourism views 5255
Moldovenii rămîn fără posibilitatea de a merge pe litoralul din Bulgaria. Hotărîrea de ultimă oră
07 january 2020, 12:20 Nature and tourism views 5255

Moldovenii rămîn fără posibilitatea de a merge pe litoralul din Bulgaria. Hotărîrea de ultimă oră

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria informează că, în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătății al Bulgariei, intrarea în Bulgaria a cetățenilor statelor terțe, inclusiv ai Republicii Moldova, este interzisă pînă la 15 iulie 2020, INCLUSIV CU SCOP DE TRANZIT.

Cu titlu de excepție, autoritățile bulgare examinează solicitările de intrare și/sau tranzitare a Bulgariei pentru persoanele aflate în situație umanitară dificilă, transmite telegraph.md.

Informația respectivă urmează a fi comunicată ambasadei la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md pentru a fi transmisă pentru examinare autorităților bulgare.

În cazuri excepționale: accidente cu victime, decese și calamități naturale, cetățenii Republicii Moldova pot apela la numărul de telefon +359 877819314 sau vor scrie la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1985
Populația:
476 locuitori

Clișova Nouă este un sat din cadrul comunei Ciocîlteni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Clișova Nouă a fost întemeiat în anul 1985.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.